Online Snoepwinkel

Dropjes, spekjes, chocolade en cadeaus: online snoepwinkel De Toversleutel heeft het allemaal. Bent u dus op zoek naar een leuk cadeau of een lekkere traktatie? Kijk dan snel in onze online snoepwinkel!

Zoet en zout
In onze online snoepwinkel verkopen wij snoepgoed in alle maten en soorten. Van fruittoffee tot kauwgom en van lollies tot amandelbonen. Ons assortiment is heel uitgebreid, maar natuurlijk kan het voorkomen dat uw favoriete snoepgoed er niet bij zit. Geen nood, wij kijken graag of wij het gewenste artikel voor u kunnen vinden. Ook bedrijven vinden bij ons een leuke attentie voor relaties of medewerkers. Bestellen en betalen gaat bovendien snel en gemakkelijk via internet met onder meer Pay Pal en iDEAL. Dus of het nu gaat om één zakje pepermuntjes of een palet chocoladeletters: onze online snoepwinkel is dé leverancier voor alle snoepliefhebbers.

Meer weten?
Ook uw tanden zetten in onze overheerlijke snoepjes? Neem een kijkje in onze online snoepwinkel of neem voor meer informatie contact op door een mailtje te sturen naar: toversleutel@kpnmail.nl.

Contact opnemen