Drop snoep

Nederland staat bekend om een aantal producten. Natuurlijk denken we dan in eerste instantie aan tulpen, klompen en stroopwafels, maar drop als snoep hoort ook zeker in dat rijtje thuis. Niet voor niets wordt drop inmiddels naar verschillende landen geëxporteerd vanuit Nederland.

Het heeft wel even geduurd voordat drop geaccepteerd werd als snoep in het buitenland. Een van de eerste dropjes was zwart en zout en die combinatie klopte niet in de ogen van de rest van de wereld. Snoep moest vooral zoet en kleurrijk zijn. Inmiddels proeven anderen wat wij ook proeven: gewoon een lekker snoepje.

Vele soorten drop
Zoals gezegd was drop veelal zout snoep dat zwart van kleur was. Natuurlijk hebben we die nog steeds in Nederland, al zijn er in de loop der jaren flink veel varianten bij gekomen. Grofweg kunnen we een onderscheid maken tussen zout, zoet en overige smaken. We geven een aantal voorbeelden die u overigens ook in onze webshop kunt vinden.

  • - Zout: Manneken Pis, zoute bommen, krakelingen of dubbelzoute rondjes
  • - Zoet: honingdrop, katjes, Engelse drop of kokindjes
  • - Overige smaken: laurierdropschijven, schoolkrijt of salmiak

Ga naar onze webshop voor het complete assortiment van drop. Bent u op zoek naar een specifiek soort drop en vindt u het niet in onze webshop? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan dan namelijk voor u op zoek.

Het gemak van online shoppen
U kunt natuurlijk de auto of de fiets pakken om naar de supermarkt te rijden om uw favoriete dropjes te halen, maar dat kan makkelijker. Via de webshop van de Toversleutel! Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week drop en snoep kopen. Ga naar onze webshop, kies wat u wilt en betaal veilig (bijvoorbeeld via iDEAL). Uw bestelling wordt vervolgens binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Wel zo gemakkelijk!

Wilt u meer weten over ons assortiment aan drop en snoep of onze online snoepwinkel? Neem contact met ons doormiddel van een mail naar toversleutel@kpnmail.nl.


Contact opnemen