Ouderwets snoep

Weet u waar ons kikkerlandje groot in is? In het maken van authentieke snoepjes die nergens anders ter wereld te verkrijgen zijn. Dan hebben we het niet over de moderne snoepjes die overal in de supermarkt te krijgen zijn, maar over ouderwets snoep. Het snoep waarbij we onszelf weer even helemaal terug in de tijd wanen naar nostalgische kermissen en volksfeesten. 

Wat is ouderwets snoep?
Wat dacht u van bijvoorbeeld stroopsoldaatjes, vruchtenhartjes, schuimblokken, zoethout, Haagse hopjes en kaneelkussentjes? Allemaal snoepjes met een nostalgisch karakter. Er zijn nog wel een aantal dingen in de supermarkt te krijgen, maar lang niet alles meer. Daarvoor moet u dan echt naar een authentiek snoepwinkeltje, maar waar vindt u die nog tegenwoordig? 

Gelukkig hoeft u de deur niet meer uit om toch ouderwets snoep in huis te halen. Online snoepwinkel de Toversleutel is 24 uur per dag, zeven dagen in de week geopend. In onze webshop vindt u allerlei soorten snoep. Vanuit de luie stoel kunt u rustig uw snoep kopen. Kies uw favoriete snoepjes, betaal op een veilige manier (bijvoorbeeld via iDEAL) en uw bestelling wordt binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd door PostNL. Wel zo makkelijk toch?

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken tussen al dat lekkers? We hebben ook een Oud Hollandse mix voor u klaar staan. Hierin vindt u verschillende soorten ouderwets snoep, zodat u geen keuze hoeft te maken en gewoon kunt genieten van uw zoete lekkernijen.

Maatwerk
Naast ouderwets snoep hebben we nog een veel groter aanbod in onze webshop. Daarbij kunt u denken aan fruitgums, pepermunt, drop, zuurtjes, spekjes, maar ook glutenvrije en suikervrije snoepjes. 

Kunt u uw favoriete snoepje toch niet vinden bij de Toversleutel? Niet getreurd, wij gaan voor u op zoek. Dat is een standaard onderdeel van de hoge kwaliteit en service die wij u bieden. 

Meer over de Toversleutel
Inmiddels mogen we ons scharen bij de groep grootste online snoepwinkels van Nederland. Dat zie je niet alleen terug in ons ruime assortiment, maar ook in het feit dat wij alleen samenwerken met leveranciers die dezelfde normen en waarden nastreven als wij. 

Wilt u meer weten over ons assortiment ouderwets snoep of onze webshop? Neem contact met ons door een mail te sturen naar toversleutel@kpnmail.nl.

Contact opnemen