Sinterklaas snoepgoed

Er zijn verschillende periodes in het jaar waarbij we speciaal snoepgoed eten. Met Pasen eten we massaal paaseitjes en hazen van chocolade. Tijdens Kerst komen de kerstkransjes op tafel. Maar wanneer Sinterklaas weer in het land is, dan snoepen we allemaal van de kruidnoten, pepernoten en de rest van het Sinterklaas snoepgoed.

Net na de zomer kom je de eerste zakken met Sinterklaas snoepgoed alweer tegen in de winkels. Ondanks dat we dan met z’n allen zeggen dat het toch wel erg vroeg is, kopen we het toch. Want zeg nou zelf, wie is er niet dol op een handje kruidnoten, pepernoten of een zakje gevulde kikkers?

Online bestellen
Nou kunt u na de zomer speciaal naar de winkel rijden om Sinterklaas snoepgoed in huis te halen. Of u kiest voor het gemak van online bestellen via de webshop van de Toversleutel. Zodra het snoepgoed weer te verkrijgen is, vindt u het namelijk ook bij ons in het assortiment. Wanneer u uzelf inschrijft voor onze nieuwsbrief houden wij u automatisch op de hoogte van het moment dat u het Sinterklaas snoepgoed weer kunt bestellen. 

Ruim assortiment bij de Toversleutel
Naast Sinterklaas snoepgoed hebben we het hele jaar door heel veel verschillende soorten snoepjes in onze webshop. Van fruitgums, drop en spekjes tot glutenvrije en suikervrije snoepjes. Ook hebben we bijvoorbeeld kant-en-klare snoepzakjes in onze webshop. Ideaal wanneer uw kind wil trakteren op school of bij de sportvereniging. Speciaal voor de wandelvierdaagse kunnen we indien gewenst zelfs een halskoord aan de snoepzak maken.

Maatwerk
Zit uw favoriete snoepje er toch niet bij? Laat het ons weten en dan gaan wij voor u op zoek. Dat geldt niet alleen voor Sinterklaas snoepgoed, maar voor al het snoepgoed waar het water u van in de mond loopt. Voor bedrijven, grote partijen of andere speciale wensen maken we ook graag een offerte volledig op maat.

Wilt u meer weten over ons Sinterklaas snoepgoed of onze webshop? Stuur een mail naar toversleutel@kpnmail.nl. Wij helpen u graag aan het gewenste snoep!

Contact opnemen