Typisch Nederlands snoep

Waar kunt u tegenwoordig nog typisch Nederlands snoep vinden? In de supermarkt kunt u nog wel wat vinden, maar lang niet alles meer. U moet dan toch echt naar een authentiek snoepwinkeltje, maar waar vindt u die nog? Gelukkig hoeft u de deur niet meer uit om toch typisch Nederlands snoep in huis te halen. 

In de webshop van de Toversleutel hebben we nog steeds een ruim assortiment van Oud Hollandse lekkernijen die u gewoon vanuit de luie stoel kunt bestellen. Kies uw favoriete snoepjes uit, betaal op een veilige manier (bijvoorbeeld via iDEAL) en uw bestelling wordt binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd door PostNL. Wel zo makkelijk!

Wat is typisch Nederlands snoep?
Er zijn verschillende dingen waar ons kikkerlandje bekend om staat. Natuurlijk zijn dat de tulpen, klompen en stroopwafels, maar ook om onze snoepjes. Wat dacht u van drop, stroopsoldaatjes, kaneelkussentjes, schuimblokken, toverballen en koetjesrepen? Wanneer u één van deze snoepjes eet, waant u zich weer even helemaal terug in die goede oude tijd.

Is het moeilijk kiezen welke snoepjes u wilt bestellen? Dat vinden wij ook! Daarom hebben we ook een Oud Hollandse mix samengesteld voor u. Hoeft u niet meer te kiezen en kunt u gewoon genieten van al die lekkere zoete lekkernijen uit eigen land.

Kwaliteit en service
Naast typische Nederlands snoep hebben we ook nog een ruim assortiment aan andere snoepjes, zoals fruitgums, pepermunt, zuurtjes, spekjes maar ook glutenvrije en suikervrije snoepjes. We hebben dus voor ieder wat wils in onze online snoepwinkel. 

Hebben wij uw favoriete snoepje toch niet in ons assortiment zitten? Geen probleem. Wij gaan voor u op zoek. Dat is een standaard onderdeel van de service die we bij de Toversleutel bieden. 

Kwaliteit en service zijn twee zaken die we hoog in het vaandel hebben staan. Dat verwachten we niet alleen van onszelf, ook van de leveranciers waarmee we samenwerken. Daarom doen we alleen zaken met partners die dezelfde normen en waarden nastreven.

Wilt u meer weten over ons assortiment van typisch Nederlands snoep of onze webshop? Stuur dan snel een mail naar toversleutel@kpnmail.nl en wij antwoorden u zo snel mogelijk terug.

Contact opnemen