Snoep kopen

Waar koopt u uw snoep? In de supermarkt, snoepwinkel of kiest u voor het gemak van een webshop? Er zijn verschillende plaatsen waar u snoep kunt kopen. Er is maar één plek waar u zo goed als alles kunt kopen en dat is bij de Toversleutel.

De Toversleutel mag zich scharen bij de groep grootste online snoepwinkels van Nederland. Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment van allerlei soorten snoepjes. Van de bekende gummibeertjes, kauwgomballen en pepermuntjes tot speciale acties rond de feestdagen. Kwaliteit en service zijn twee zaken die bij ons heel hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij ook uitsluitend met leveranciers die dezelfde doelen nastreven als wij. Vol liefde werken we elke dag om ervoor te zorgen dat u de beste snoepjes bij ons kunt kopen. 

Ruim assortiment
Wat voor soort snoep u ook wilt kopen, de kans is groot dat u het bij de Toversleutel vindt. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • - Oud Hollands snoep: met onder andere stroopsoldaatjes, kaneelkussentjes en schuimblokken
  • - Spekjes: van ruitspekken en kabelspekken tot aardbeibollen en kokosbollen
  • - Fruitgum: alle bekende snoepjes van de bekendste merken zoals Haribo en Red Band
  • - Kermissnoep: van zuurstokken en lollies tot wijnballen en nougat
  • - Anti-allergie: suikervrij en glutenvrij snoep 


Maatwerk bij de Toversleutel

Zoals u ziet hebben we echt een hele ruime keuze in onze webshop om snoep te kopen. Zit uw favoriete snoepje er onverhoopt toch niet bij? Niet getreurd. Laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek.

Ook voor bedrijven zijn wij het juiste adres om snoep te kopen. Voor grote partijen of speciale wensen geven wij u graag een offerte op maat.

En ook voor de feestdagen hebben we altijd een passend assortiment voor u klaar staan. Pasen, Sinterklaas, Kerst, maar ook de wandelvierdaagse. We hebben altijd kant-en-klare snoepzakjes in onze webshop bijvoorbeeld als traktatie op school of de sportvereniging. Voor de wandelvierdaagse maken we indien gewenst een halskoord aan de snoepzakjes.

Interesse?
Kies voor de meest makkelijke manier om snoep te kopen en ga naar onze webshop. Bestellingen worden binnen twee werkdagen gewoon bij u thuisbezorgd. Wel zo makkelijk! Voor meer informatie neemt u contact met ons op via een mail naar toversleutel@kpnmail.nl.

Contact opnemen