Snoepzakjes

Bent u op zoek naar een snelle en makkelijke traktatie die bij de meeste kinderen (en stiekem ook bij volwassenen) zeker in de smaak zal vallen? Bij de Toversleutel vindt u een ruime keuze aan verschillende snoepzakjes. Helemaal gevuld met diverse snoepjes en dichtgeknoopt met een mooie strik. En zijn de snoepzakjes bedoeld voor de wandelvierdaagse, laat het ons weten en dan maken we er een halskoord aan vast. Hartstikke makkelijk!

Verschillende snoepzakjes
In onze webshop vindt u zes verschillende soorten snoepzakjes, zodat er voor elk budget een passende oplossing is. Van elke snoepzak hebben we twee varianten. Bij de eerste zitten minder snoepjes in dan bij de tweede. U kunt dus zelf bepalen hoeveel snoepjes ieder kind krijgt. Wilt u niet teveel geven, kies dan voor variant één. Wilt u ze een keer lekker verwennen, dan geeft u variant twee. 

Wat voor soort snoep er in de zakjes zit? Dat varieert van spekjes tot gummibeertjes en van de bekende koetjesreep tot pakjes Fruitella. Er is genoeg variatie zodat er voor elk wat wils is. 

Online snoepwinkel
Waarom zou u moeilijk doen en zelf alle snoepzakjes maken, terwijl u ze ook eenvoudig online kunt bestellen? Waar dat kan? Bij onze online snoepwinkel Toversleutel.nl natuurlijk! In onze webshop vindt u een ruim assortiment van allerlei soorten snoep. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in onze webshop. Zit uw keuze er toch niet bij? Laat het ons weten en we gaan voor u op zoek. 

Het voordeel van een online snoepwinkel is dat u de deur niet meer uit hoeft om een leuke traktatie in de vorm van snoepzakjes te halen. U bestelt de kant-en-klare snoepzakjes gewoon op de computer vanuit de luie stoel op het moment dat het voor u het beste uitkomt. Alle bestellingen worden binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. 

Voor alle gelegenheden
Voor welke gelegenheid u ook op zoek bent naar een leuke en vooral lekkere snoepzak, u vindt het bij de Toversleutel. Voor Sinterklaas, Kerst, verjaardagen of bijvoorbeeld de wandelvierdaagse. Wilt u meer weten over ons assortiment of onze online snoepwinkel? Neem contact met ons op via een e-mail naar toversleutel@kpnmail.nl. 

Contact opnemen