Spekjes snoep

Wat eten kinderen eigenlijk het liefste van de hele wereld? Juist, snoep. Beter gezegd, spekjes en verder alles wat snoep is. Zolang het maar zoet is en lekker. Maar een spekje gaat er normaal gesproken op jonge leeftijd al goed in. 

Nu kunt u naar de supermarkt rijden om daar spekjes en snoep te kopen, maar dat kan makkelijker. Via de webshop van de Toversleutel namelijk! Wij mogen onszelf inmiddels tot de groep grootste online snoepwinkels scharen. Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week al uw favoriete spekjes en snoep kopen. 

Kunt u onverhoopt niet vinden wat u zoekt in onze webshop? Geen probleem, dan gaan wij verder voor u op zoek. Laat ons weten wat u wilt.

Ruim assortiment bij de Toversleutel
In onze online snoepwinkel vindt u verschillende soorten spekjes en snoep. Wat betreft de spekjes vindt u bij ons de traditionele ruitspek of kabelspek, maar ook aardbei bollen, cocos bollen, gekleurde bollen en soft kiss (zacht spek met een laagje chocolade er omheen).

En dan hebben we nog veel meer soorten snoep. Een kleine greep uit ons assortiment: 

  • - Fruitgums: van bekende merken zoals Haribo en Red Band
  • - Drop: zoet, zout en alle variaties die u maar kunt bedenken
  • - Zuurtjes: in allerlei soorten, maten en smaken
  • - Oud Hollands snoep: o.a. stroopsoldaatjes, kaneelkussentjes en vruchtenhartjes
  • - Specials: glutenvrije en suikervrije snoepjes en acties voor de feestdagen en evenementen


Kwaliteit en service

Dat zijn twee zaken die bij ons hoog in het vaandel staan. Dat verwachten we niet alleen van onszelf, maar ook van onze partners. Daarom werken we alleen samen met leveranciers die dezelfde normen, waarden en doelen nastreven als wij.

Alle bestellingen worden binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Dat is het gemak van online winkelen! En de service waar de Toversleutel landelijk bekend om staat.

Ontdek ook welke spekjes en snoep we in ons assortiment hebben en ga vandaag nog naar onze webshop. Voor meer informatie over de Toversleutel neemt u contact met ons op via een mail naar toversleutel@kpnmail.nl.

Contact opnemen