Snoepwinkel online

Bij de Toversleutel, de snoepwinkel online, bent u op het juiste adres voor een zeer uitgebreid assortiment aan snoepgoed. In onze snoepwinkel die online is, vindt u producten variërend van kermissnoep tot aan bonbons. Neem dus eens een kijkje in onze snoepwinkel online om al onze snoepsoorten te ontdekken. Al het snoepgoed dat op de website vermeldt staat is direct te bestellen. Door het brede assortiment van onze snoepwinkel de Toversleutel, mogen wij ons rekenen tot de groep van grootste snoepwinkels die online zijn van Nederland.  Of u nu op zoek bent naar een geschikte kindertraktatie, een origineel cadeau voor uw zakenrelatie of een lekkernij voor de feestdagen, in onze snoepwinkel willen we u een zo breed mogelijk online assortiment met allerlei snoepsoorten aan kunnen bieden. De kwaliteit en services staan bij ons hoog in het vaandel, We werken daarom ook samen met erkende leveranciers die eenzelfde doelstelling hebben.

Om veilig te kunnen winkelen en afrekenen te garanderen, maken wij gebruik van iDeal en Paypal met een beveiligde server. U kunt afreken met een creditcard, uw PayPal account of via iDEAL. Het is ook mogelijk om vooraf via uw bank te betalen. Per e-mail krijgt u een bevestiging van uw bestelling. In deze e-mail is een link opgenomen naar onze website waar u altijd de status van uw bestelling kunt raadplegen. U kunt hier zien of uw betaling is verwerkt, uw pakket is verzonden en het nummer van uw pakket, waarmee u via Track&Trace het pakket kunt volgen.

Uw bestelling zal met de grootste zorg verpakt worden. Geschenken zullen wij altijd eerst in geschenkfolie of geschenkpapier verpakken en voorzien van een mooie strik. Laat ons wel even weten wanneer het om een geschenk gaat. Hierna gaat uw bestelling in een stevige verpakking, zodat de bestelde artikelen bij u aankomen zoals ze onze vestiging verlaten.

Wanneer u een bestelling plaatst, zullen wij deze binnen twee dagen na betaling voor u versturen. PostNL levert de bestelling doorgaans de dag na onze verzending. PostNL garandeert u binnen twee werkdagen een levering, waarbij de zaterdag ook mee wordt gerekend als werkdag.

In onze snoepwinkel online hebben we ontzettend veel verschillende soorten snoep, maar niet alles. Als u naar iets zoekt dat niet op onze website te vinden is, kunt u contact met ons op nemen. Zo kunnen we kijken of we aan dit product kunnen komen. Ook voor maatwerk kunt u bij snoepwinkel de Toversleutel terecht. Samen bekijken we uw situatie en het gewenste budget, om het juiste pakket voor u te bepalen.

Bezoek onze website voor meer informatie en een overzicht van ons ruime assortiment aan (suikervrij) snoep. Wanneer u meer informatie over ons (suikervrij) snoep wenst of wanneer u andere vragen hebt, kunt u ons per mail bereiken op toversleutel@kpnmail.nl.

Contact opnemen