Snoep bestellen

De Toversleutel is een online snoepwinkel waar u snel en simpel uw snoep kunt bestellen via de website. Dus of u nu op zoek bent naar een traktatie voor de verjaardag van uw kind of op zoek bent naar een origineel cadeau voor iemand anders of voor uzelf, bij de Toversleutel bent u hiervoor aan het juiste adres. Het voordeel aan uw snoep online bestellen is dat u dit op elk gewenst moment van de dag kunt doen. Bezoek dus snel onze online winkel om uw snoep te bestellen.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsemail met daarin een link naar onze website waarmee u de status van uw bestelling kunt bekijken. Zo kunt u hier zien of uw betaling is verwerkt en of het pakket is verzonden. Ook kunt u met “Track & Trace” uw pakket te allen tijde volgen. Onze verzendingen lopen via TNT Post om u een snelle service en goede zorg te kunnen garanderen.

Wanneer u bij ons een snoep bestelling plaatst, zullen wij uw bestelling met de grootste zorg verpakken. Wij zullen geschenken altijd eerst in geschenkfolie of geschenkpapier verpakken en voorzien van een mooie strik, mits u hebt aangegeven dat het om een geschenk gaat. Hierna doen we uw bestelling in een stevige verpakking, zodat de bestelde artikelen bij u aankomen zoals ze onze vestiging hebben verlaten.

Uw geplaatste bestelling, zullen wij binnen twee dagen na de betaling versturen.
PostNL levert de bestelling doorgaans de dag na onze verzending. PostNL garandeert u binnen twee werkdagen een levering, Ook de zaterdag wordt als werkdag meegerekend.

Onze online snoepwinkel beschikt over ontzettend veel verschillende soorten snoep, toch hebben we nog niet alles. Wanneer u op zoek bent naar iets dat niet op onze online snoepwinkel vermeld staat, kunt u even contact met ons opnemen. Zo kunnen we kijken of we aan het product kunnen komen en er alles aan doen om toch aan je wensten te voldoen. Ook voor maat werk kunt u bij snoepwinkel de Toversleutel terecht. Samen bekijken we uw situatie en het gewenste budget, om het juiste pakket voor u te bepalen.

Doe een bezoek aan onze website voor meer informatie en een overzicht van ons ruime assortiment aan snoep. Wanneer u meer informatie over onze snoep wenst of wanneer u enige andere vragen heeft, kunt u ons per mail bereiken op toversleutel@kpnmail.nl en per telefoon op 
06-26938694.

Contact opnemen