Oud Hollands snoep 

Ken jij ze nog? Oud Hollandse snoep zoals zoals Haagse Hopjes, duimdrop en zoethout.
Wil jij genieten van Oud Hollandse snoep, dan ben je bij snoepwinkel de Toversleutel op het juiste adres.  Bij snoepwinkel de toversleutel hebben we een ruime keuze aan Oud Hollandse snoep.
Ga dus snel naar onze website om deze en vele andere ouderwetse lekkernijen te ontdekken.

Kom je er door het grote aanbod maar niet uit welke soort Oud Hollandse snoep jij wilt bestellen? Probeer dan eens onze Oud Hollandse snoep mix. In inhoud van de Oud Hollandse snoepmix bestaat uit een selectie van verschillende Oud Hollandse snoep in alle soorten en maten. In de mix bevinden zich onder andere kaneelkussentjes, framboosjes, salmiakbrokken en grote peren. 

Onze Oud Hollandse mix is naast ontzettend lekker om zelf op te eten ook een ontzettend leuk kado om aan iemand anders te geven. Om het cadeau nog specialer te maken, kunt u zelf een cadeauverpakking kiezen waarin u de mix kunt laten verpakken. Zo hebben we bijvoorbeeld een nostalgisch blik die gecombineerd met deze Oud Hollandse mix vroegere tijden weer doet herbeleven!

Een totaaloverzicht van ons aanbod van Oud Hollands snoep kunt u op onze website vinden. Onze online snoepwinkel beschikt over ontzettend veel verschillende soorten snoep, toch is niet alle snoep aanwezig. Wanneer u opzoek bent naar iets speciaals dat niet op onze online snoepwinkel te vinden is, kunt u contact met ons opnemen. We kunnen dan kijken of we aan het product kunnen komen en er alles aan doen om toch aan je wensten te voldoen. Ook voor maat werk kunt u bij snoepwinkel de Toversleutel terecht. Samen bekijken we uw situatie en het gewenste budget, om het juiste pakket voor u te bepalen.

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst voor uw heerlijke snoep, zullen wij uw bestelling met de grootste zorg verpakken. Wij zullen cadeaus altijd eerst in geschenkpapier of geschenkfolie verpakken en voorzien van een feestelijke strik, Als u ten minste hebt aangegeven dat het om een geschenk gaat. Hierna doen we uw bestelling in een stevige verpakking, zodat de bestelde artikelen bij u aankomen zoals ze onze vestiging hebben verlaten.

Uw bestelling, zullen wij doorgaans binnen twee dagen na de betaling versturen. PostNL levert de bestelling over het algemeen de dag na onze verzending. PostNL garandeert u binnen twee werkdagen een levering, de zaterdagen worden ook als werkdag meegerekend.

Doe een bezoek aan onze website voor meer informatie en een overzicht van ons ruime assortiment aan Oud Hollandse snoep. Wanneer u meer informatie over ons Oud Hollandse snoep wenst of wanneer u enige andere vragen hebt, kunt u ons per mail bereiken op toversleutel@kpnmail.nl en Telefonisch op  06-26938694.

Contact opnemen